i know i'm gonna fall down

Tjeeeena! Måndag var det idag ja. Har varit i skolan, hade en lektion + mentorstid. Sen drog jag hem till mammsen och gick ut med clintan och sen vänta jag hemma hos henne till kvart i fyra, sen drog vi på utvecklingssamtal. Det gick väl bra, inga större problem eller så. Sen efter det så kom pappa och hämta mig så drog vi + robban hem till farmor och käkade där och snackade lite skit. Nu sitter jag i min säng och glor på tv, är helt sinnes trött, kommer somna snart!

puusss...

på gatan där jag bor...



Lena Philipsson – På Gatan Där Jag Bor

Ändå helt bra haha :(


första advent



Shit asså, det är redan första advent. Tiden går så sinnes jävla fort. Heeeelt galet. Allt julpynt är iaf uppe här hemma och min julstjärna lyser så fint i fönstret. Åh älskar julen! Så himla mysigt.

här ska vara en rubrik

Halloo! Har inte pallat blogga något i helgen, därav den dåliga uppdateringen. Var iaf på tjejmiddag i fredags hemma hos anna,  mycket trevligt! Sen i lördags så hjälpe jag min mamma med att passa min kusin och idag har jag bara pluggat och tagit det lungt. Ändå en helt okej helg faktiskt.

Hoppas ni har haft en super helg! pusss...

hey young homie what you're trippin' on



Hola amigoooz! Sitter i skolan nu och har arbetsmiljö och säkerhet. Har lunch om en timme sen svenska i eftermiddag.

Vi höörs! pusss...

you're the devil in the sky.

Före:


Efter:


Halloja! Har varit i skolan från halv nio till halv fyra idag och haft kundmottagning. På förmiddagen så hjälpte jag natalie med att slinga hennes mamma. Sen på eftermiddagen så färga sandra min utväxt. ÄNTLIGEN asså!! Det såg förjävligt ut innan (ja ni kan kolla på bilderna och se skillnaden) och nu är det helt ljust och fint igen. Tack så mycket sandra! Nu ska jag bara ta det lugnt resten av dagen, är helt slut i hela kroppen och i huvudet.

Ha de bäst! puss...


idag är det ingen vanlig dag för idag är det annas födelsedag hurra hurra hurra....


 
Grattis (IGEN) bästa!! Love you ♥♥♥

...


let it burn



Hallooo! Ligger i min säng och glor på Masterchef USA, blev helt sugen på planka nu. Hahaha :(. Är heeelt död. Hade bara en lektion idag, och vi fick sluta efter vi gjort provet. Kom hem vid ett tiden och har bara legat i sängen helt död framför tv:n och datorn. Somnade tom till ett tag. Bara en timme tills DH börjar, tagga!

Ha de! pusss...


well hello gorgeous...



♥ !


i dare you to let me be yours





Tjatja bloggen! Kom hem från skolan för ett tag sen. Sitter i sängen och bara softar. Dagen började med att jag försov mig lite så jag kom en aning försent hehe. Hade iaf bara en lektion idag. Riktigt dryg men det var iaf kul att vara tillbaka i skolan faktiskt. Saknat det som fan nu under dessa två veckorna som vi har haft praktik. Nu måste jag plugga satan dock :( har ett stort prov imrn ...

Vi hörs! puss....


it's a small crime and i've got no excuse











Damien Rice – 9 Crimes

all that counts is here and now.

Det märks att det är söndag idag för det känns i varenda muskel, varenda sena, varenda ben, varenda blodsådra och varenda organ i min kropp. Blir alltid helt sinnes seg på söndagar och pallar inte göra ett piss. Vaknade mellan elva och halv tolv, gick upp och åt frukost och glodde lite på tv. Sen gick jag in till min säng igen och la mig för jag hade sån jävla huvudvärk. Så somnade jag om och vaknade nyss. Ska snart äta sedan ska jag packa ihop mitt skit och sticka hem till pappsen.

Vi hörs sen! puss...


vi har det bra, så ska det va


Världens sötaste kusin! ♥

Var som sagt på kalas innan idag. Där bjöds det på god cheescake och morotskaka. Sen drog jag till entré och käkade på burger king, sen kom anna så snacka vi lite skit innan vi gick in på bion. Vi såg breaking dawn part 1. Asså jag vet inte vad jag ska tycka. Den var helt okej, men man ska verkligen inte ha höga förväntningar för då blir man definitivt besviken kan jag säga. Jag gick in med noll förväntningar så jag blev inte så besviken, men ja. Ni får se den och avgöra själva. Ettan är ju helt klart bäst liksom.

Nu ska jag typ sova eller nått. pusss...

saturday



Godmorgon bloggen! Vaknade för en liten stund sen, så jävla skönt att äntligen få sova ut lite. Ligger i sängen nu och bara tar det lugnt. Sen vid fyra tiden ska jag iväg på kalas för min minsta kusin inez har blivit ett år, den lilla sötisen. Sen ikväll ska jag på bio med finaste anna, vi ska se breaking dawn, ohhh jag är taggad! Nä nu måste jag gå upp och äta lite frukost, magen skriiiiiker efter mat haha.

Ha en underbar lördag! pusss..


och nånstans där så blev jag den jag är nu

Halloja! Har varit en lång dag idag. Var först på praktiken från elva till halv fyra typ. Sen drog jag direkt till rebeccas praktikplats och så fick jag vänta lite för hon hade en kund, sen var det dags för min tur. Hon klippte en ganska bra bit vilket är skiiiit skönt! Det var riktigt slitet så nu känns det helt friskt igen haha. Jätte nöjd är jag iaf, du är så duktigt lilla rebeccsi peccsi! Tack igen <3 Kom hem vid sju halv åtta eller något och åt god taccos. Nu tar jag det bara lugnt. Vilket jag kommer göra resten av kvällen, chill!

Innan:


Efter:



Hejdå håret, hälsa till satan vi hörs! haha...

Ha en bra fredag alla! pusss..

när man har för mycket energi ....











Heeeeej bloggen!!!! Haha är helt över speedad nu efter dansen samt taggad inför helgen OCH att det är sista dagen på praktiken imorgon. WOOOOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!! Glädjerus genom hela kroppen. Iaf så har jag varit på praktiken idag (-.-) från elva till halv fem typ. Sen drog jag hem och klämde i mig en pizza (bara halva dock men ändå). Sen drog jag till dansen och dansa loss lite och nu ligger jag i min säng och försöker varva ner. Ska nog se ett eller två avsnitt av big brother snart. Haha så jävla ball o sitta och kolla på dom igen.

Ha de bääääst! puss

:)








it's the wrong time to be thinking of you


Tjeeenaaaa. Kom hem för ett litet tag sen. Har varit på praktien från 11 till kvart över 4 typ. Sen drog jag till entré och hämtade ut biobiljetter till mig och Anna till lördag. Sen drog jag hem. Nu ligger jag i sängen och väntar på att maten ska bli klar. Fede hungrig!

Vi hörs!

 


men vi är inga barn längre eller hur.





Fyfan vad det är kallt ute asså! Man känner att vintern är påväg med stora steg nu. Iaf, kom hem för ett litet tag sen. Jag och Anna fikade först på ett ställe i höllviken som heter märtas. Efter det drog vi till skanör för att först hämta annas halsband hemma hos fannie sedan gick vi hem till annas mormor och morfar och fikade och snackade lite skit med dom. Mysigt! Har bara ätit en massa kakor och sånt skit idag känns de som haha. Aja, ska snart äta middag, sen ikväll sitter jag bänkad framför tv:n och glor på dh!

Ha de bääst!

vi växte upp för snabbt


Jag och Anna förra lördagen ♥

Holaaa amigoz. Är ledig idag så ska snart dra iväg till höllviken för att fika och snacka skit med Annisen.

Vi hörs! pusss...

















Love!


you're talking shit again, it's heartbreak warfare



TjaTja bloggen! Kom hem för ett litet tag sen. Började elva idag och fick sluta en timme senare typ. Aschill! Så när jag hade slutat stack jag till espresso house för att ta en liten fika, mycket gott! Sen drog jag hem och gick ut med clintis och nu ligger jag bara i min säng och tar de lugnt. Ska slå på en film eller nått.

Vi hörs! puusss..

stay away from me

Are you not the slightest bit confused?
Just the truth
The speed at which we move blends so well
It's too soon

Separate yourself from what compels you to relinquish us
Push your way on to me, entirely
Stay away from me, stay away from me now
'less you're gonna see, 'less you're gonna see me out

No, I can't dance unless it's slow or sad
To a song that's far less obvious
If you're using me, do it slowly
Make it last until I have to go


The Honorary Title – Stay Away en av mina favisar! ♥
Godnatt...


 


dålig bloggning deluxe!

Hahaha ja shit asså, har inte bloggat sen i tordags. Skit dåligt jag vet! Men i torsdags och fredags pallade jag inte blogga, har varit så jävla trött efter praktiken så det första jag har gjort är att bara slänga av mig mina kläder, tagit på mig myskläder sedan slängt mig i soffan och glott på tv resten av kvällen. Man pallar inte göra något annat. Sen igår var jag och mamma bortbjudna på kvällen. Vi åt god mat, snackade, kollade på så mycket bättre (omfg såå snygg timbuktu ääääääääärrrr!!! DÖR!) sen spelade vi buzz, jag förlorade varje gång haha :( Sen åkte jag och mamma hem vid tolv tiden typ, så ladde jag ner dumpa honom och glodde på den, sen somna jag.

Idag ska jag inte göra ett piss, bara ligga i sängen och dega sönder. Låter så jävla perfa asså! :)

Ha de gött! puuussss....

nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig



Håkan Hellström – Hurricane Gilbert

Godnatt! ♥


just nu





Kom hem från praktiken för ett litet tag sen, sitter i sängen nu och busar med clintan. Han är heeelt crazy, äter nästan upp min hand haha. Gullesnutten. Ska ta på mig mjukiskläder nu och bara ta det lugnt resten av kvällen! Mys.

Vi hörs! pusss...

såndär nödvändig info igen!

Min dag: Sova, sova och sova, sen sov jag lite till, sen kollade jag på film. Nu sitter jag i soffan o glor på tv och väntar på att maten ska bli klar. Fett hungrig! Pallade inte gå till praktiken idag så jag ljög och sa att jag var sjuk hehehehehehe.

Vi hörs! pusss..

:)






han finns alltid där i ditt hjärta det vet du



Lisa Ekdahl – Öppna Upp Ditt Fönster


fotbollsgalan, glass och konstig granne

Hola! Jag suger på att blogga just nu, i know! Men men, jag tror ni står ut. Just nu sitter jag i soffan och glor på fotbollsgalan med mammi samtidigt som vi mumsar i oss glass. Gottisar! Nu plinga vår konsiga granne på IGEN, han plinga på innan och bad om pengar, och nu bad han om socker till hans havregryns gröt "för det är inte gott att äta de utan socker" haha. Och nu sa han att vi hade en fin lägenhet iaf. Jaja, mycket konstig man det där. Han påstår att han är med i hells angels och får gratis anfetamin av dom och sånt. Hahahaha....

Ha de! puss..

såhär såg jag ut igår...



Ifall ni undra liksom ;)

even the best falls down sometimes



Har haft gäster ända tills nu. Vi åt god mat, snackade, spelade spel, åt glass och annat gott o skrattade en massa. Nu ska jag bara ta de lugnt, kommer nog somna ganska tidigt. Är riktigt trött! Har praktik i två veckor framåt nu. d.ö.d.a. m.i.g!! villll inteeeee, orkar inteeee :(

Aja, ha de bäst! puss..


sunday bloody sunday



Nu kanske ni tror att jag aldrig kom hem till Anna igår iom att jag skrev att jag skulle blogga mer när jag kommit hem till henne. Men de gjorde, hähä. Hade bara ingen tid för att hålla på o blogga och sånt. Jag drog iaf som sagt hem till Anna igår. Först åt jag mat på restaurang dock sen stack vi till annisen och började sminka oss och så och taggade inför festen. Jag var en panda och anna var en kissekatt haha. Sen hitta vi på en massa annat skit sen drog vi till festen. Den var helt okej, kan säga att jag har varit med om roligare i mitt liv så. Men men, sen idag vakna jag vid 10 och drog hem till pappsen dirr för att packa ihop mitt pick o pack för att sedan dra hem till mammsen. Så nu ligger jag i min säng här och bara tar det lugnt, har precis dammsugat hela lägenheten och städat till på mitt rum, puuuh! Vi ska snart ha gäster så ska hjälpa mamma med maten och så.

Vi hörs! puss..

nödvändig info!

tjatja bloggen! Ska dra hem till Anna snart, vi ska umgås och ha de trevligt. Sen ikväll ska vi förmodligen på halloween fest. Vi hörs mer sen när jag kommit hem till annisen!

Pusss...

new in


















Ber om ursäkt för den dåliga kvallen på bilderna!

Jag köpte alltså; trosor, body butter, ansikts maskar, handcream, hårspray, sminkborttagning, vantar, "pannband", en väska, riktigt gosig filt med englands flagga som motiv utanpå, nagellack + annat små skit, en "ponchu sjal" och en snygg vinterjacka. Mycket nöjd med mina köp måste jag säga! :)


lite bilder från ullared...























Är hemkommen från ullared nu! Det var riktigt kul, handlade lite allt möjligt som jag ska visa upp sen. Vi kom fram vid halv tolv tiden igår, så gick vi in och shoppa dirr. Asså det var ju smockat med folk så de var lite svårt att komma förbi och så, men de gick bra ändå. Vi hade väl shoppat klart vid fyra tiden, så stack vi till husvagnen och vila lite, sen gick vi och åt på harry's. Efter de så gick vi in på gekås igen och handlade lite till innan dom stängde hehe. Nu sitter jag här hemma på mitt golv och bara tar det lugnt, får se om jag hittar på något idag.

Men vi hörs iaf! puusss..

hos julie!


Haha finaste bilden någonsin!

Halloooo! Sitter hemma hos Julie nu, vi har lagat och ätit pannkakor med glass och sylt. Det var riktigt mums! Nu sitter vi och tar fula bilder i camen haha. Imorgon drar vi till Ullared, taggad till max!!!

Vi hörs på fredag! pusss...

onsdag



Hola amigos! Vaknade vid elva tiden idag, gick upp och åt frukost och gjorde mig i ordning o så. Sen klippte jag min bror. Efter de stack jag hem till farmor och klippte henne, blev mycket fint! Fick även lite pengar av henne som jag ska ha användning av imorgon då jag åker till ullared med Julie och hennes familj. Det ska bli kul! Ska bara packa lite och äta sen sticker jag iväg igen, hem till Julie. Kommer nog inte uppdatera så mycket imorgon då så ni vet, kommer hem på fredag igen!

Vi höööörs! puussss..

00.01


Bilden är tagen från en annan gång när jag åt planka.


Kom nyss hem från restaurangen, det var riktigt mysigt och trevligt! Vi satt där i typ fyra timmar och åt, snackade skit, skrattade och hade det allmänt trevligt. Skit god mat var det också, och man fick även mycket mat för en billig peng. Super!

Natti natti ♥


vi kommer alltid ha våra drömmar












maybe we're crazy? probably


Tjatja bloggen! Vaknade vid typ 10 halv 11 idag. Gick upp och åt frulle, sen duscha jag och gjorde iordning mig. Sen var jag bara tvungen att städa mitt rum, det såg ut som en svistia, inte fräscht! Nu sitter jag i soffan och chillar bara. Ikväll ska jag äta på restaurang med tjejerna från dansen. Mys! Har dreglat efter en planka sen i fredags så jag ska beställa in en fet ryggbiff på planka. Nomnomnom så jävla goooottttttttt!!!

Vi hööörs, ciao!


RSS 2.0